ÔĽŅ

Wieslabs Ledning

 

Michael Akoh - VP Laboratory Services

mia@wieslab.com

Tel: 040-53 76 31

Michael är ansvarig för den allmänna ledningen av affärsenheten Wieslab Analytical Service Laboratory. Michael har en MSc i Internationell Ledning och Marknadsföring från Handelshögskolan i Köpenhamn.

Michael har haft olika internationella positioner inom marknadsföring och försäljning i den diagnostiska och medicintekniska industrin. Kontakta Michael om du vill veta mer om Wieslabs allmänna diagnostiska och bioanalytiska tjänster.

 

 

Rita Martins Olofsson - Manager Diagnostic Services

Rita.MartinsOlofsson@eurodiagnostica.com

Tel: 040-643 4412

Rita Martins Olofsson är ny laboratoriechef på Wieslab och är ansvarig för det dagliga rutinarbetet samt för utveckling och implementering av nya analyser. Rita efterträder Anna Laurén som finns kvar på företaget, men som kommer att fokusera på andra arbetsuppgifter inom Bioanalytisk Service.

Innan Rita kom till Euro Diagnostica och Wieslab arbetade hon i 10 √•r f√∂r ett Biologiskt CMO (Contract Manufacturing Organization) f√∂retag d√§r hon hade en roll som forskare under sex √•r och chef p√• en QC Bioassay avdelning under fyra √•r. Denna avdelning fokuserade p√• ELISA-analyser f√∂r potens och restprodukter,  SDS-PAGE, IEF, Western Blot, Endotoxin (LAL) testning, pH, osmolalitet, enzymanalyser, qPCR f√∂r kvarvarande DNA-testning, och koaguleringsanalyser.

Rita har erfarenhet av biologisk kvalitetskontroll av final API (DS, DP och placebo), processtestning, stabilitetstestning, validering av analysmetoder från klinisk fas I till marknadsprodukt, och för arbete i enlighet med riktlinjer (FDA, cGMP, ICH, EMA).

Rita är civilingenjör (MSc) i kemi/bioteknik från Lissabon, Instituto Superior Técnico, och en doktorsexamen (PhD) från avdelningen för Bioteknik, Lunds universitet, med inriktning på proteinkloning, rening, karakterisering och stabilitet.

Kontakta gärna Rita vid frågor om Wieslabs analystjänster.

 

Monica Blixt ‚Äď Senior Key Account Manager

mob@wieslab.com

Tel: 040-53 76 61

Monica är ansvarig för marknadsföring och försäljning av Wieslabs tjänster på den svenska marknaden som Senior Key Account Manager.

Hon är utbildad Marknadsekonom och Arbetslivspedagog med inriktning på retorik och är även LIF certifierad läkemedelskonsulent.

Monica har under de senaste 20 åren arbetat inom Life Science området med tyngdpunkt på försäljning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och har även arbetat med monitorering av kliniska prövningar inom olika terapiområden.

Monica är vårt ansikte utåt på den svenska marknaden och driver marknadsaktiviteter, utbildningsprojekt och håller i våra utställningar.

Kontakta Monica om du vill ha mer information och/eller pris om våra tjänster eller om ni önskar att hon kommer till er klinik för en informationsträff.

ÔĽŅ