ï»ż

Sekretesspolicy

Wieslabs Ă„tagande om integritetsskydd av data
Att skydda sÀkerheten och sekretessen för dina personuppgifter Àr viktigt för Wieslab, dÀrför bedriver vi vÄr verksamhet i enlighet med tillÀmpliga lagar om dataskydd och datasÀkerhet. Vi hoppas att policyn som beskrivs nedan hjÀlper dig att förstÄ vilka data Wieslab fÄr samla in, hur Wieslab anvÀnder och skyddar dessa data och med vilka vi kan dela den.

Personuppgifter
Wieslab kommer inte samla in nÄgra personliga uppgifter om dig genom vÄra webbplatser (t.ex. ditt namn, adress, telefonnummer eller e-postadress), om du inte frivilligt vÀljer att lÀmna dessa till oss (t.ex. genom registrering, undersökning), eller ge ditt samtycke, eller om inte annat Àr tillÄtet enligt gÀllande lagar och regler för skydd av dina personuppgifter.

AnvÀndningsÀndamÄl
NÀr du ger oss personuppgifter, anvÀnder vi det vanligtvis för att svara pÄ din frÄga, behandla din bestÀllning eller ge dig tillgÄng till specifik information eller erbjudanden. Dessutom, för att stödja vÄr kundrelation med dig:
‱ Vi kan lagra och behandla personuppgifter och dela det med vĂ„rt moderbolag över hela vĂ€rlden för att bĂ€ttre förstĂ„ dina behov och hur vi kan förbĂ€ttra vĂ„ra produkter och tjĂ€nster, eller
‱ Vi (eller en tredje part pĂ„ uppdrag av oss) fĂ„r anvĂ€nda personuppgifter för att kontakta dig om ett erbjudande frĂ„n Wieslab till stöd för dina affĂ€rsbehov eller att genomföra online-undersökningar för att bĂ€ttre förstĂ„ vĂ„ra kunders behov.

Om du vÀljer att inte dina personuppgifter ska anvÀnds för att stödja vÄr kundrelation (speciellt direkt marknadsföring eller marknadsundersökningar), kommer vi att respektera ditt val. Vi sÀljer inte eller pÄ annat sÀtt marknadsför dina personuppgifter till tredje part.

ÄndamĂ„lsbegrĂ€nsning
Wieslab kommer att samla in, anvĂ€nda eller lĂ€mna ut personuppgifter som lĂ€mnas av dig online endast för de Ă€ndamĂ„l som utlĂ€mnas av dig, sĂ„vida inte utlĂ€mnandet:
‱ Ă€r anvĂ€ndning av personuppgifter för nĂ„got ytterligare Ă€ndamĂ„l som Ă€r direkt relaterat till det ursprungliga Ă€ndamĂ„let för vilka personuppgifterna samlades in,
‱ Ă€r nödvĂ€ndigt för att förbereda, förhandla och genomföra ett kontrakt med dig,
‱ krĂ€vs enligt lag eller av de behöriga statliga eller rĂ€ttsliga myndigheterna,
‱ Ă€r nödvĂ€ndigt för att faststĂ€lla eller bevara ett rĂ€ttsligt krav eller försvar,
‱ Ă€r nödvĂ€ndigt för att förhindra bedrĂ€geri eller annan olaglig verksamhet, sĂ„som uppsĂ„tliga angrepp pĂ„ Wieslab’s informationstekniksystem.

Kommunikations- eller anvÀndningsdata
Genom din anvÀndning av telekommunikationstjÀnster för att fÄ tillgÄng till vÄr hemsida, genereras kommunikationsdata (t.ex. IP-adress) eller datautnyttjande (t.ex. information om början, slut och omfattning av varje Ätkomst, samt information om telekommunikationstjÀnsternas Ätkomst) tekniskt som kan tÀnkas relateras till personuppgifter. I den mÄn det finns ett tvingande behov, kommer insamlingen, bearbetningen och anvÀndningen av din kommunikations- eller datautnyttjande att intrÀffa och detta kommer att utföras i enlighet med tillÀmpliga rÀttsliga ramar för integritetsskydd av data.

Icke-personuppgifter som samlas in automatiskt
NÀr du besöker vÄra webbplatser, kan vi automatiskt (dvs. inte genom registrering) samla in icke-personliga uppgifter (t.ex. typ av webblÀsare och operativsystem som anvÀnds, domÀnnamnet pÄ den webbplats frÄn vilken du kom, antal besök, genomsnittlig tid pÄ platsen, antal sidor man besökt). Vi kan anvÀnda dessa data och dela den med vÄrt moderbolag över hela vÀrlden för att övervaka attraktionskraften pÄ vÄr webbplats och förbÀttra prestationerna eller innehÄllet.

SĂ€kerhet
För att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust eller Àndring samt mot obehörigt röjande eller tilltrÀde, anvÀnder Wieslab tekniska och organisatoriska sÀkerhetsÄtgÀrder.

LĂ€nkar till andra webbplatser
Wieslabs webbplatser innehÄller lÀnkar till andra webbplatser. Wieslab ansvarar inte för integritet eller innehÄllet pÄ andra webbplatser.

FrÄgor och kommentarer
Wieslab kommer att svara pÄ förfrÄgningar om att granska personuppgifter och att rÀtta, Àndra eller ta bort eventuella felaktigheter. Om du har nÄgra frÄgor eller kommentarer om Wieslabs integritetsskydd av data (t.ex. för att granska och uppdatera dina personuppgifter), vÀnligen kontakta oss. Eftersom internet utvecklas, sÄ kommer Àven vÄr integritetsskyddspolicy av data att göra det. Vi kommer att publicera förÀndringar i vÄr integritetsskyddspolicy av data pÄ denna sida. VÀnligen kontrollera denna sida regelbundet för att hÄlla dig uppdaterad.